20ο Συνέδριο Ποιότητας Ελαιόλαδου

14 Μαρ 20ο Συνέδριο Ποιότητας Ελαιόλαδου

«2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ» ΚΑΤΑΚΟΛΟ, 1-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015, epiHOTEL ODYSSEAS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ-ΕΚΘΕΤΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣΗ Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Συνεδρίου Ποιότητας Ελαιολάδου που θα διεξαχθεί στο Κατάκολο της Ηλείας από τις 1 έως τις 4 Οκτωβρίου 2015 προσκαλεί υποψήφιους ομιλητές-εκθέτες-χορηγούς να δηλώσουν ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο Συνέδριο.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να συμβάλλει με τα πορίσματά του στην ανάπτυξη και στην αναγνώριση της Ποιότητας το Ελαιολάδου και ιδιαίτερα του ελληνικού, με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους συλλογής και μεταποίηση για την ανάδειξή της. Επίσης, επιθυμεί να αναδείξει τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και τρόπους επίτευξής της, καθώς και να οργανώσει τοπικές και εθνικές μεθόδους για το ελαιόλαδο.
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “EPIHOTEL ΟΔΥΣΣΕΑΣ” στην αίθουσα «Καλυψώ» και παράλληλα με το Συνέδριο θα οργανωθεί η έκθεση για προϊόντα και υπηρεσίες στην ποιότητα ελαιολάδου και προσκαλούνται υποψήφιοι εκθέτες και χορηγοί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε Υπουργεία και Εθνικούς Οργανισμούς Αγροτικής Ανάπτυξης, σε Αγροτικές Εταιρείες Καλλιέργειας και Ελαιόλαδου, σε Ενώσεις Γεωργικών Συνεταιρισμών, σε Εταιρείες Τεχνολογικού Εξοπλισμού Συλλογής και Μεταποίησης Ελαιόλαδου, σε Εταιρείες Συσκευασίας, Διαφήμισης και Εξαγωγής Ελαιόλαδου, σε Ποιοτικά Εργαστήρια, σε Ενώσεις Καταναλωτών, σε Εταιρείες Τροφίμων και Επισιτισμού, σε Πανεπιστήμια και Ιδρύματα που ασχολούνται με αυτό κα.
Οι υποψήφιοι ομιλητές θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον έως τις 20 Δεκεμβρίου 2014 στο e-mail: p-y@otenet.gr, δίδοντας: α) τον τίτλο της εισήγησης τους, β) περίληψη 150 λέξεων της εισήγησης και γ) περιεκτικό βιογραφικό.
Ως επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου ορίζεται η Ελληνική και η Αγγλική ενώ υπηρεσία διερμηνείας δεν θα υπάρχει. Σε όλους τους ομιλητές του Συνεδρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση εισηγητή και θα δημοσιευθούν οι εισηγήσεις τους στο ηλεκτρονικό CD εισηγήσεων του «2ου Συνεδρίου ποιότητας Ελαιολάδου». Έξοδα μετακίνησης και διαμονής ομιλητών δεν θα καλυφθούν παρά μόνο έξοδα διατροφής κατόπιν επιλογής της Οργανωτικής Επιτροπής.
Οι Θεματικές Ενότητες του Συνεδρίου θα εξετάσουν μεθόδους και τεχνικές βελτίωσης της ποιότητας του ελαιόλαδου, ιχνηλασία, βιολογικό ελαιόλαδο, τάσεις και προοπτικές αγορών, συμβολή της ποιότητας του ελαιόλαδου στην διατροφή και την υγεία, θέματα τεχνολογίας και εξοπλισμού και παρουσίαση ερευνών από πανεπιστημιακούς φορείς γύρω από τα παραπάνω θέματα.
Πληροφορίες για το Συνέδριο στον κο. Ευάγγελο Αγάλου στο e-mail: qualityoilgreece@gmail.com ή vagalos@otenet.gr ή p-y@otenet.gr και στο τηλέφωνο 2621042190.
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,
Ευάγγελος Αγάλου. 

Πηγή